телефон: 0899 91 55 83e-mail: pepelovmd@gmail.com

Личен лекар с договор към НЗОК- Д-р Заприн Пепелов

Д-р Пепелов е завършил медицина във ВМИ Пловдив (сега МУ Пловдив). Работи в системата на здравеопазването повече от 20 години. Има лекарски кабинет в ДКЦ 5 (бившата поликлиника) в жк Тракия.

Д-р Заприн Пепелов приема пациенти за прегледи и лечение на общи заболявания, имунизации, диспансеризация на хронични заболявания, издава направления за консултативни прегледи, лабораторни изследвания, образна дигностика и хоспитализация, издава също медицински свидетелства за работа, сключване на брак, медицинско за издаване на свидетелство за правоуправление на МПС.

Д-р Пепелов има придобита специалност детски болести и извършва детска консултация.

  • Има сключен договор с НЗОК.
  • Извършва домашни посещения.
  • Записва нови пациент.
Прегледи

Прегледи

Всеки човек може да се прегледа при общопрактикуващ лекар, дори и да не е здравноосигурен, т.е. без платени осигуровки. ...

Подробно
Лечение

Лечение

Личният лекар е общопрактикуващ лекар. Това означава, че той трябва да лекува т.н. общи заболявания. Ако на пациента се ...

Подробно

Личният лекар е в основата на системата на здравеопазване, не само в България. Само чрез комплексно и професионално обслужване на пациентите, коректност и внимание, личния лекар може да печели доверие.

У нас, всички завършили "Обща медицина" могат да работят като личен лекар, т.н. общопрактикуващи лекари (ОПЛ), наричани още семеен лекар и джи-пи.